1814 Broadway
Bellingham, WA 98225
(360) 684-4295

STS Keystone

This project has a special opportunity for connecting to the ROW with a linear plaza in front of the building. The concept is organized around two long compound curves. The geometry picks up the design concept at the future park project across the road. The meandering linear plaza is designed for an experience of moving through. Seating walls are used to provide short term gathering and activation of the space. Short term bicycle parking is also provided.

Landscape areas are also used as bioretention at grade to provide stormwater handling and also a lush green edge. Street trees are provided on both street frontages as well as additional small trees in the stormwater areas. The entry to the commercial space is central to the plaza.

Photos From STS Keystone

Click Any Image To View Enlarged


Learn more about the
Design Process
Interested to work with us?
Please, Say Hello