P.O. Box 1122
Bellingham, WA 98227
(360) 684-4295

Bellingham Family Garden

This residence in Bellingham needed an upgrade from the original builder's solutions for the family's outdoor space. The deck was too small and kept you from feeling a part of the garden. The plan called for removing part of the deck to get down onto a stone dining terrace and outdoor living room area with plantings surrounding it. A walkway around the house leads to a new area of the garden created by pushing back a rockery retaining wall. This area is secluded with new privacy plantings and includes a hot tub and sauna. Plantings were arranged to fit in with some lovely existing cedar trees. A new stone plinth was added at the existing front steps to help balance the entry experience.

Photos From Bellingham Family Garden

Click Any Image To View Enlarged


Learn more about the
Design Process
Interested to work with us?
Please, Say Hello